JUL I ATELIERET

JUL I ATELIERET

Hver søndag i december frem til jul, er atelieret åben. 

I landsbyen Saunte åbner vi op for julemagien, med salg af juletræer på gården ved siden af slottet. Keramik, glögg, julepynt, og kunst i mit atelier. 

 

Jeg er også så heldig at have fået fingerne i et par flasker hjemmelavet glögg fra det lokale hyggekompagniet. Man kan købe med hjem og fuldende søndagen med. 

KeramikKeramikken er blevet til af Kristina Isaksen, som jeg gerne pakker ind til en gave under træet. 

Foruden mit håndlavet jule pynt, er julehæfterne med et unikt kunst omslag muligt at købe, samt muligheden for at opleve nogle af min værker. Da jeg udstiller resten af året, er mange af min store canvas værker ikke hjemme, men du finder de nye chalk værker i atelieret. 

Jeg glæder mig og ser frem til at give jer en lille tidslomme af jul på landet. 

 

Tilbage til blog